Flexibel naar kantoor | 2G gaat eindelijk uit | En stoelendans in bedrijfstop
Gepubliceerd op: 1-06-2021

Elke ochtend als eerste deze update in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Z First nieuwsbrief.

De Grote Terugkeer naar kantoor zit eraan te komen nu we lekker op weg zijn om het virus te verslaan. Maar zien werkgevers dat eigenlijk wel al zitten? Bij sommige bedrijven doen ze het nog rustig aan. “Thuiswerken geeft rust.

Druk dagje in de hoogste regionen van corporate Nederland. Bij ABN Amro begint Lars Kramer als kersverse financieel directeur. Bij de HEMA maakt Saskia Egas Reparaz haar debuut als ceo en beroepsbaantjesjager, voormalig NS-baas en D66-corryfee Roger van Boxtel treedt toe tot de rvc van KPMG. We wensen ze succes, want waarom ook niet?

Coronazomerupdate doen? Komt ‘ie. Vanaf vandaag mag je in Italië weer binnen lunchen in restaurants én naar de sportschool. In Zweden kan er weer wat publiek naar sportevenementen. In Londen wordt een speciale terminal op Heathrow geopend voor mensen uit risicogebieden en hier in Nederland wordt de speciale opvang voor daklozen gesloten. Zo, kun je weer iets anders gaan doen dan coronanieuws checken.

Gegarandeerde fophef du jour: ter ere van de Pridemaand brengt Lego vandaag een set van 11 speciale poppetjes uit om diversiteit te vieren. Samen vormen ze een regenboogvlag + de kleuren lichtblauw, wit en roze.

Trieste dag voor de die hard 3310-liefhebbers. Bij T-Mobile zetten ze vandaag definitief het 2G-netwerk uit. Het waanzinnig langzame mobiele internet voor stokoude telefoons doet het bij KPN trouwens nog tot 2025.

Ga naar de bron