Bewindvoering Assen

Bewindvoering in Assen nodig?

Heeft u moeite met het beheren van uw inkomsten en uitgaven? Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, zorgen wij ervoor dat jouw geldzaken op orde komen. Dit doen we als professioneel bewindvoerder voor mensen die dit niet (meer) kunnen of willen doen. Wij staan klaar om met jou in gesprek te gaan. We hebben geen wachttijden en je kunt altijd bij ons langskomen of bellen voor een vrijblijvend (advies)gesprek. DUO Bewindvoering is gevestigd aan de Torenlaan 4 en wij hebben ook een vestiging in Stadskanaal. Van maandag tot en met donderdag zijn wij telefonisch te bereiken tussen 09.00 en 12.00 uur op 0592-870304. Naast Bewindvoering kun je bij ons terecht voor mentorschap, budgetbeheer, budgetcoaching en PGB beheer en verantwoording.

DUO Bewindvoering Assen

Heb jij lichamelijk of verstandelijke problemen? Zit je in de schulden of zie je door de (financiële) bomen het bos niet meer? DUO Bewindvoering biedt uitkomt. Als bewindvoerder nemen wij, in overeenstemming met jou, beslissingen over jouw geldzaken. Hier heb je zelf dan geen omkijken naar en dat vermindert stress. Deurwaarders en schuldeisers dienen zich bij ons te melden en komen niet meer bij jou aan de deur.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

1 + 10 =

Wat doen wij als bewindvoerder nog meer

Als bewindvoerder voor mensen in Assen e.o. nemen wij geldzaken uit handen en brengen we je uitgaven weer op orde. We beginnen met een overzicht van jouw geldzaken. Hiervoor hebben wij informatie nodig over je inkomen, vaste lasten en schulden (indien van toepassing) en gaan wij jouw administratie bijhouden om je verder te helpen. In het geval van schulden onderhouden wij contact met schuldeisers en deurwaarders. Ook gaan we schulden aflossen en jou begeleiden richting een schuldenregeling.

Kan ik van bewindvoerder veranderen

Het is zeer belangrijk om een goede relatie te hebben met jouw bewindvoerder. Wanneer je wil veranderen van bewindvoerder, dien je dit aan te vragen bij de kantonrechter. Deze beoordeelt of je mag wisselen van bewindvoerder. Er moet een goede reden zijn waarom je wil wisselen, want de rechter bepaalt dit. Wanneer de rechter dit goed vindt, komt er een beschikking waarin staat wie je nieuwe bewindvoerder is en vanaf wanneer.

Voordat je gaat veranderen van bewindvoerder, moeten beide bewindvoerders contact met elkaar hebben gehad en moet je ook een gesprek hebben gehad met je nieuwe bewindvoerder. Heb jij voor DUO Bewindvoering dus een andere bewindvoerder gehad? Geef dit dan bij ons aan!

Aanmelden voor bewindvoering

Wil jij een bewindvoerder of heb je interesse om met ons in gesprek gaan over bewindvoering? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen je graag verder en leggen je alles uit. Je kunt ons van maandag tot en met donderdag telefonisch bereiken tussen 09.00 en 12.00 uur op 0592-870304. Of stuur een mail naar info@duobewindvoering.nl

r

Nu hulp nodig?

Bel: 0592 870304

We kunnen ons voorstellen dat u nog met vragen zit! Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Nu hulp nodig?

Bel: 0592 870304

We kunnen ons voorstellen dat u nog met vragen zit! Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Stappenplan

Stap 1
L
Stap 1

Inplannen Intake

Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen maken we binnen een week een afspraak op ons kantoor of bij u thuis.
Stap 2
L
Stap 2

Intakegesprek

In dit intakegesprek gaan we nader kennis met elkaar maken. We bespreken uw huidige situatie en zullen deze in kaart brengen. Tevens zullen we mogelijke oplossingen met u bespreken.
Stap 3
L
Stap 3

Opstarten dienstverlening

Na uw akkoordverklaring zullen wij contact opnemen met de benodigde instanties en in het geval van beschermingsbewind deze verzoeken namens u de post en facturen naar ons toe te sturen.
Stap 4
L
Stap 4

Uitvoering

Wanneer het inkomen van u bij ons is binnengekomen gaan wij over tot de betaling van de facturen. Uiteraard nemen we dan ook contact op met u zodat u op de hoogte bent van de status. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.
Stap 5
L
Stap 5

Evaluatie

We kunnen ons voorstellen dat u behoefte heeft aan een tussentijdse evaluatie van uw situatie. Uiteraard kunt u altijd bellen en mailen tijdens onze kantooruren. Desgewenst komen we ook bij u thuis.
L

Beëindiging

Is uw situatie opgelost en wilt u het proberen uw financiën zelf te regelen kan dit natuurlijk altijd. We helpen en adviseren u hoe dit het beste in gang gezet kan worden. Ook bieden wij graag nog nazorg zodra u zelf weer uw financiën gaat beheren.